Pirmadienio vakarą pilnutėlėje Multikino kino salėje ištikimiausiems gerbėjams atlikėja Monika Pundziūtė-Monique pristatė naujausią kūrybinę staigmeną – singlo „Virš vandens“ ekranizaciją. Jautri muzikinė istorija nepaliko abejingų.

Muzikinio video klipo režisierius Saulius Baradinskas sako, svarbiausia visos komandos misija buvo – išpildyti jautrią ir prasmingą kūrinio „Virš vandens“ žinutę. „Kai pirmą kartą išgirdau šią dainą – mano vidinis paauglys nubudo ir iškart pasakė „taip“. Retai būna, kad žinomi atlikėjai išdrįstų imtis tokių temų. O man kūrinio žinutė ir gylis pasirodė labai svarbūs, tad iškart galvoje pradėjau dėlioti scenarijų, kaip tai atspindėti video klipe,“ – naujausiu savo darbu džiaugiasi S. Baradinskas.

„Man tai yra vienas gražiausių Vytauto Bikaus kūrinių. Jaučiuosi beprotiškai laiminga, kad būtent mane jis išgirdo šioje dainoje. Aš tikiu, kad ši daina gali užpildyti bet kokią tuštumą, įkvėpti stiprybės, kai jos labiausiai reikės“ – pristatydama „Virš vandens“ sako Monique.