Šį rudenį dvidešimtmečio koncertų turui per Lietuvą besiruošianti grupė „Pikaso“ pristato naują vasarišką dainą „Apetitas“. Atrodytų, kūrinio pavadinimas turėtų būti siejamas su sustiprėjusio alkio ir padidėjusio potraukio maistui pojūčiu. Tačiau „Pikaso“ vaikinai tik smagiai juokiasi ir tvirtina, kad nė vienam iš jų dietologų pagalbos tikrai nereikia.

„Naujoji daina – paprasta ir lengva, kaip sveiki ir subalansuoti patiekalai. Padidėjusį apetitą kūrinyje tapatiname ne su skrandžio reikalais, o su neįpareigojančiomis naujomis pažintimis vasarą, kai atsiranda didesnis nei įprasta potraukis nuotykiams. Gilesnių prasmių tikrai neverta ieškoti,“ – sako Haroldas.

Vaikinų grupė „Pikaso“ susibūrė 1999 metais, pirmasis jos albumas „Saulė“ tapo „auksiniu“, „Pikaso“ buvo pripažinta geriausiu metų debiutu, o vėliau per savo karjerą pelnė dešimtis įvairių kitų apdovanojimų. Apie neblėstantį populiarumą byloja ir socialiniai tinklai: grupės veiklą seka 100 000 gerbėjų, vaizdo klipai sulaukia milijoninių peržiūrų.