„Jeigu meilė pasibels“ – tai naujausia daina, kurią „Pikaso“ pristato artėjant jubiliejiniams 20-mečio koncertams. Įdomių sąskambių ir nuotaikų muzikoje ieškanti grupė šįkart bendradarbiavo su Lietuvoje žinomu kompozitoriumi Andriumi Borisevičiumi.

„Mūsų repertuare yra tokios klausytojų pamėgtos baladės, kaip „Europos vidury“ ar „Sudie“, tad tikimės, kad gerbėjų simpatijų sulauks ir naujasis lyriškas kūrinys. Jo priedainyje skamba paprasti, visiems mylintiems žmonėms suprantami žodžiai, kai kartais pritrūksta drąsos garsiai pasakyti tai, ką jauti: „Jeigu meilė pasibels į tavo širdį – įsileisk ją ir brangink“. Meilė – nebyli, bet ji viską jaučia, viską girdi…“ – sakė „Pikaso“ vaikinai.

Optimistiškai nusiteikę grupės nariai įsitikinę, kad bet kurioje gyvenimo situacijoje viskas priklauso nuo požiūrio: „Vieniems ruduo – niūrūs lietūs, nesibaigiantys vėjai ir žvarbios dienos. Mums šis metų laikas asocijuojasi su jaukiais vakarais, margaspalviais krintančių lapų kilimais ir mylimiausius žmones sušildančiais jausmais“.