Dar pavasarį nugriaudėjusio projekto „Finalo ketvertas“ nugalėtoja Indrė Juodeikienė šiandien pristato naują dainą pavadinimu „Tu man pasaulis“. Mergina teigia, kad dainą parašė apgaubta tyro jausmo, kurį jaučia dėl vaikelio laukimo ir mylinčio vyro šalia.

„Finalo ketverto“ laimėtoja sako, kad daina „Tu man pasaulis“ yra apie vienintelę ir besąlygišką meilę. Mergina tiki, kad žmogų mylėti galima tik vieną kartą gyvenime, o susižavėjimas pasimiršta akimirksniu. „Šio jausmo su niekuo nesumaišysi, kai tavo gyvenime atsiranda žmogus, dėl kurio pergyveni labiau nei už save patį. Gyvenimas su juo toks gražus, kad nenori, jog jis baigtųsi. Meilės jausmas tikrai yra užburiantis“, – sakė I.Juodeikienė.

„Aš visuomet kreipiuosi į vyrą patarimo. Galėčiau net pasakyti, kad jis yra mano didžiausias kritikas, kuris pro akis nepraleidžia nei vienos smulkmenos. Ir jei mato, kad gali ką nors patobulinti, tai būtinai ką nors pasakys ir „spirs į užpakalį“, jog viskas būtų net dar geriau. Savo karjeros reikalus tvarkau kartu su savo vyru namuose, fotosesijos idėją irgi kartu sugalvojame. Todėl gaublio ant veido idėja sustiprina visos dainos mintį“, – apie naują kūrinio gimimą pasakojo Indrė.