Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė – vienas sėkmingiausių duetų. Jau netrukus dešimtį bendradarbiavimo metų švęsiantys atlikėjai džiaugiasi pilnomis salėmis ir neišsenkama žiūrovų meile. Nors dueto istorijoje būta visko – ir nuosmukių ir pakilimų, nesikeičia tik vienas dalykas, ką jie bekalbėtų, ką bedarytų, juos visvien laiko pora.

Pasitaiko kurioziškų situacijų, pasakojo Marius Jamposlkis.  „Žmonės prieina ir nuoširdžiai gailisi, kad mums nepavyko tapti šeima sakydami – „Skaičiau, Mariau spaudoje apie jūsų žmona, žinokit graži, ta jūsų žmona, bet Irūna būtų labiau tikusi“, arba dar keistesni klausimai – „Mariau, per televiziją sakė, kad jums gimė mergaitė, o Irūnai berniukas. Jie susipainiojo ar jums gimė dvynukai?“ Tačiau labiausiai pritrenkė ką tik nutikusi istorija. Po koncerto Kaune prie mūsų priėjo žmonės su gėlėmis. Stoviu aš, Irūna ir man padovanoja puokštę sveikindami antrą kartą tapus tėčiu. Ir dar ilgą palinkėjimą pasako, kad branginčiau Irūną ir t.t.“ 

Marius ir Irūna tik šypsosi girdėdami tokius palinkėjimus ir prisipažįsta, kad per dešimt metų nė karto nėra susipykę. „Gal iš tiesų būtumę geri sutuoktiniai“ – juokauja atlikėjai.      Savo kūrybos gerbėjams duetas pristato naujausią dainą – „Kas mus jungia“.