Jūratė Miliauskaitė savo, kaip dainininkės, karjerą pradėjo dar mokykloje, estradinės muzikos ansamblyje, kuriam vadovavo tuometinis muzikos mokytojas, o vėliau ir grupės “Sekmadienis” vadovas Antanas Dargis. 1985 m. buvo labai populiarios itališkos dainos ir kolektyvas neatsilikdamas nuo mados jas perdainavo lietuviškais tekstais, taip pat dainuodavo kitų atlikėjų dainas ir taip gana sparčiai didino savo gerbėjų gretas.

1987 m. Jūratė pabaigė studijas Valstybinės Konservatorijos Klaipėdos fakultetuose estradinės muzikos katedroje džiazo vokalo specialybę. Tais pačiais metais kartu su grupe “Sekmadienis” debiutavo festivalyje “Baltijos jaunystė”, kuriame pelnė net du įvertinimus – kaip jauniausia atlikėja ir žiūrovų simpatijų prizą. Tuo metu buvo populiari jaunosios atlikėjos daina “Aguonos”.

Jūratė Miliauskaitė ir šiais laikais seka populiarios muzikos tendencijas, jos dainas aranžuoja jauni ir telentingi prodiuseriai Faustas Venckus ir Donatas Kelmelis.

Relax FM TOP 15-tuke 2020 m. pradžioje puikiai pasirodė atlikėjos kūrinys „Žvilgsnio gėda“. Naujo kūrinio „Deimanto plaukas“ vizualizacijas sukūrė menininkė Inga Balčiūnienė.