Muzikinio šou „X faktorius“ nugalėtoja Milda Martinkėnaitė savo gerbėjams turi puikių žinių. Ypatingo balso savininkė pristato naują dainą „Mudu“, kuri yra apie tikros meilės paiešką ir tikėjimą, kad visi mes rasime sau skirtą žmogų.

Skiriu šią dainą visiems vienišiams, kurie tiki tikra meile. Šis tikėjimas išlaisvina nuo vienatvės kančių ir ji tampa nebebaisi, nes ji yra laikina. Metų pradžioje prižadėjau sau ir gerbėjams, kad išleisiu ne vieną kūrinį. Pagaliau atėjo metas pildyti savo naujametines rezoliucijas. Ilgą laiką svajojau apie tai, kaip kursiu ir rašysiu dainas. Kurti mane įkvepia kasdieniai nutikimai, potyriai ir emocijos.

Kūryba vyko, bet juodraščiai taip ir neišvysdavo dienos šviesos – vis pritrūkdavo drąsos kam nors savo dainų idėjas parodyti. Vis dėlto, labai džiaugiuosi, kad mano rate yra du jauni, talentingi ir labai darbštūs prodiuseriai Kasparas Meginis ir Edgaras Žaltauskas, kuriems nusiunčiau pasiklausyti savo dainos demo versiją. Jie iš karto išgirdo, kaip dainą būtų galima išpildyti ir darbai prasidėjo“, – pasakoja Milda.

Prieš išleidžiant dainą, Milda įsiamžino specialioje fotosesijoje. Atlikėja norėjo, kad nuotraukos atspindėtų jos romantiškąją pusę. Kaip ji pasakoja, kūrybinėje komandoje dirbo tikros romantikės.