Mantas Jankavičius pristato nuotaikingą dainą „Proto komitetas“, įrašytą kartu su grupės „G&G Sindikatas“ nariu Kastetu.

Dainininkas teigia, jog neįprastai pavadintas kūrinys išties yra apie mums visiems pažįstamą būseną. „Dažnai mūsų smegenys ar jų pasąmoningai sukurti išvedžiojimai trukdo mums priimti gyvenimą tokį, koks jis yra. Laimei, yra muzika, kuri padeda išsivalyti nuo nuolatinio permąstymo ir padeda išvaryti kvailas mintis iš mūsų kiekvieno proto komiteto”, – pasakoja Mantas.

Prie dainos „Proto komitetas“ gimimo prisidėjo ir grupės „G&G Sindikatas“ narys Kastytis Sarnickas-Kastetas. „Kastetas, mano manymu, yra vienas unikaliausių Lietuvos reperių. Jo balso tembras ir jo talentas šiai dainai suteikė labai daug vasariškos šviesos ir įvairiapusiškumo. Dėl jo ši daina dabar skamba labai pilnai, o aš negaliu atsidžiaugti šia bendryste su Kastetu“, – pagyrų kolegai negaili Mantas Jankavičius. Nors daugeliui šis duetas gali pasirodyti netikėtas, abu kūrėjai pažįstami daugelį metų. Kaip patys teigia, nuo tada, kai dar nebuvo Sindikato ir vienas jų grojo ir dainavo roko grupėje. „Net esam kartu nusifilmavę viename labai populiariame lietuviškame filme, tiesa, mane iš to filmo beveik visą iškirpo. Bet va dainoj šį kartą likau”, – pasakoja Kastytis Sarnickas-Kastetas.