“Kaip kažkas jau pasakė garsiai: O, kokia netipiška daina Ievai !! Iš tikrųjų džiaugiuosi, jog daina yra kitokia, smagi, įsimenanti, spalvinga ir turinti gilią žinutę. “Labas tau tariu” tai yra žodžiai sau pačiam. Klipe neatsiktinai parinkti veidrodėliai ir kadrai juose. Kad ir kur buvome, visada matome save.. Galime visur ir nuo visų bėgti, bet nuo savęs nepabėgsime. Ir galų gale vis tiek turėsime savęs paklausti – ei, kaip tu jauties? Gal jau atsistok, nusišypsok ir eik pirmyn, nedvejok!

Džiaugiuosi susipažinusi su Andrium Borisevičium, kuris yra dainos bendraautorius. Čia yra tas žmogus, kuris mane įkalbėjo kitokiam muzikiniam skambesiui, todėl esu jam be galo dėkinga.

Tiksliai žinojau apie ką ši daina, tačiau reikėjo žmogaus, kuris padėtų taisyklingai tai sudėlioti. Džiaugiuosi atradusi ir merginą vardu Rūta, kuri man labai pagelbėjo su dainos žodžiais. Manau kiekvienas mes atrasime save šitoje dainoje ir tikiuosi paklausę jos, padrąsinsime save nebijoti ir nebėgti nuo savęs “ – kalbėjo Ieva.