Po ilgesnės pertraukos Deividas Bastys pristato naują kūrinį ‘Blakstienos’. Atlikėjas sako, jog daina klausytojus turėjo pasiekti anksčiau, bet įvairūs suvaržymai ir kitos aplinkybės planus šiek tiek pakoregavo.
„Karantinas mums, atlikėjams, buvo išbandymų metas, kaip ir daugumai kitos profesijos žmonių. Bet vasaros koncertų metu įsitikinau, kaip žmonės pasiilgsta muzikos, bendravimo, švenčių. Mums, atlikėjams, tai didelis įvertinimas. Nepaisant visų draudimų ir ribojimų, nesinori sustoti, todėl visiems klausytojams dovanoju naują kūrinį!
Daina įrašyta pas šiai dienai vieną populiariausių muzikos prodiuserių Paulių Jasiūną, su kuriuo abu esame patenkinti galutiniu rezultatu. „Blakstienos“ apie tokį santykių etapą, kai nežinai, ar geriau likt kartu, ar vienas kitą paleisti, bet nori tikėti, kad vistiek viskas bus gerai.
Taip pat džiaugiuosi, jau ne pirmą kartą dirbdamas su vienu talentingiausių fotografu Klaipėdoje A. Vengaliu. Nors dažniausiai sau esu kritiškas, bet man patinka, kaip Andrius mane mato.“ – pasakojo Deividas Bastys.