„Daina gimė labai spontaniškai, kai draugas studijoje nusijuokė išgirdęs vieną lietuvišką kūrinį ir pasakė – „čia Lietuva, judu nebent kaip Saulius Prūsaitis“. Aš, būdamas tuo metu prie mikrofono, įdainavau šį priedainį. Tai buvo momentinis prikolas, ir ta daina ilgai pragulėjo“, – pasakoja atlikėjas Kristis.

Jo teigimu, vėl prie dainos sugrįžti pavyko visai neseniai, kai atsirado laisvo laiko. Tuomet pavyko ją užbaigti nuo pradžių iki pabaigos.

„Kai užbaigėme dainą ir parodėme draugams, visi pradėjo prašyti atsiųsti ir pastebėjome, kad žmonės labai pozityviai priima. Tuomet tai buvo ženklas, kad turime ją paleisti, tiesa, nusprendėme tai padaryti kartu su vaizdo klipu, kad visiems būtų aišku, kad tai tik komedija“, – atvirauja Kristis.

Pasak debiutuojančio atlikėjo, svarbiausia, kad žmonės tai priimtų kaip pozityvą ir atskirtų vaizdo klipe įkūnytą alter ego Damn Boy, kuris perteikia hiperbolizuotą Krisčio gyvenimo patirtį.

„Vaizdo klipe įkūnytas personažas nori būti toks kaip S. Prūsaitis, todėl pasisavinęs jo dokumentus ir pinigus ateina į kazino linksmintis. Komedija arba juokinga, arba ne komedija – tiesiog pažiūrėkite šį klipą“, – ragina vaikinas.