Ne kartą įvairiuose televizijos projektuose pasirodžiusi dainininkė Evelina Beivydaitė, dar kitaip žinoma kaip atlikėja EveBei, pristato šmaikščią, nuomonės formuotojus pašiepiančią dainą ir vaizdo klipą „Tyli mergaitė“.

„Kūrinio idėja kilo nuolat matant mergaites, kurios niekada nepaleidžia iš rankų telefono. Būtent tai ir įkvėpė mane parašyti dainos žodžius. Rašant galvoje sukosi mintys – mergaitės, ar jūs ne tik socialinėse paskyrose, bet ir realiame pasaulyje tokios pat drąsios, gražios ir turinčios ką pasakyti?“ – pasakojo Evelina.

„Kūrinys „Tyli Mergaitė“ yra apie mergaitę, kuri tikrame gyvenime yra tyli, paprasta, niekuo neišsiskirianti pilka pelytė, tačiau socialiniuose tinkluose priešingai – ji tampa grožio karaliene, ryškia, išsiskiriančia asmenybe, kuri savo grožiu ir tobulumu stengiasi sudaryti kuo didesnį įspūdį.

Ji tokia žavinga, kad jos gerbėjai net viduryje nakties negaili jai padovanoti taip jos laukiamą įvertinimą ir paspausti mygtuką „patinka“, – kalbėjo dainos autorė Evelina.

„Tyli mergaitė“ yra pirmasis kūrinys iš būsimo albumo, o žiemos pradžioje atlikėja ketina nustebinti jau su antrąja daina ir muzikiniu vaizdo klipu.