Žinoma Lietuvos popmuzikos ir džiazo vokalistė, grupių SEL ir „The Backs“ dainininkė Silvija Pankūnaitė pristato naują kūrinį „Radau Tave“.

Birželį su vyru Edvinu pirmagimės dukters susilaukusi dainininkė kuriam laikui buvo atsitraukusi nuo muzikinės scenos reikalų, tačiau dabar motinyste besidžiaugianti atlikėja pristato naują kūrinį, atspindintį ir rudens nuotaikas.

„Kuo toliau, tuo labiau man patinka ruduo, nors lapkričio šlapumo niekada nemėgau. O dabar, kada ruduo pas mus ilgiau išlieka šiltas, saulėtas ir kada ateina tas „auksinis” metas, kai medžių lapai nusidažo skirtingomis spalvomis, smagu tuo pasidžiaugti.

Taip ir gimsta daina ir šįkart ji apie labai pozityvius, gražius, šiltus jausmus – meilę. Kuri ne tik padeda svajoti, bet dar labiau įkvepia ieškoti tokio žmogaus, kuris padeda būti geresne savęs forma. Taip, santykių pradžioje, kada susižavi vienas kitu, labai stengiesi, nori kitą žmogų sužavėti, nustebinti ir nori, kad ir tu jam patiktum, taip kaip jis tau.

Bet šioje dainoje yra dar stipresni jausmai, kada stengiesi dėl vienas kito, norisi mokytis iš vienas kito ir kaip asmenybei eiti pirmyn ir tobulėti, kad taptum dar geresniu žmogumi šalia to, kurį stipriai myli. Taip niekada nesustoji vietoje, o man tai atrodo baisiausias dalykas. Kai jau viską pasiekiau, viskas puiku santykiuose ir taip net ir pats sau tampi neįdomus“, – pasakoja dainininkė.