Mantas Jankavičius savo klausytojus pradžiugino nauju, net kelis metus ruoštu ir dainininkui itin brangiu albumu „Veidai”. Kartu su juo dainininkas pristatė tris vaizdo klipus, kurių pagrindine veikėja tapo baleto scenos primadona.

Vaizdo klipe užfiksuotas choreografės Anželikos Cholinos spektaklis „Ana Karenina” ir aktorės, balerinos Beatos Molytės istorija. „Man labai įdomu stebėti, kaip elgiasi aktorius, artistas koncerto ar spektaklio dieną, kaip jis jai ruošiasi, kaip pasikrauna, kaip elgiasi nuo tada, kai atvyksta į pasirodymo vietą, veidą dengia grimu iki paskutinių susikaupimo sekundžių ir žingsnio į sceną. Apie tai yra pirmasis iš trijų vaizdo klipų”, – pasakoja Mantas Jankavičius.

Visai vaizdo klipų trilogijai ir transformacijoms įamžinti dainininkas pasirinko Anželikos Cholinos statomą spektaklį Ana Karenina, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka balerina Beata Molytė. „Ji yra nuostabios charizmos ir grožio etalonas. Ji įkūnija tai, kaip aš suprantu tikrą vidinį grožį ir artistiškumą” – pagyrų baleto scenos primadonai negaili dainininkas.