Kartą jau sudainavę kartu muzikinį kūrinį, po dvylikos metų pertraukos, Sel ir Soliaris pristato ne tik naują dainą, tačiau ir išskirtinį vaizdo klipą.

Šiuolaikinės, naujausios technologijos, prabangūs automobiliai, stulbinantys vaizdo efektai ir atkreipiantis dėmesį į šių dienų „priklausomybes“ muzikinis kūrinys. Ilgai brandintas dviejų atlikėjų darbas, pagaliau, pristatomas plačiajai visuomenei.

„Esu labai laimingas galėdamas bendradarbiauti su vienu ryškiausių šalies atlikėjų“, sakė Algimantas Minalga – Soliaris. „Džiaugiuosi, kad turėjau galimybę muzikines žinias, įgytas užsienyje, realizuoti dirbdamas su Egidijum Dragūnu. Mums pavyko sukurti puikų projektą. Daina „Tik Tok“ gavosi, kaip tik tokia, kokios ir norėjome. Ji siunčia žinutę ir atkreipia dėmesį į šių dienų aktualijas, t.y. priklausomybę nuo socialinių tinklų“, kalbėjo atlikėjas.

Paklaustas kodėl Sel vėl susivienijo su Soliariu, Egijus Dragūnas sakė: „Soliaris yra be galo talentingas žmogus. Vienas malonumas dirbti drauge su tokiais žmonėmis. Ir daina, ir ypatingai klipas gavosi žiauriai gerai. Daug diskutavome, galvojome, ką norėtume pasakyti klausytojams. Prie viso projekto dirbo daugiau nei 50 žmonių. Išleidome tikrai solIdžią sumą pinigų, kad rezultatas nenuviltų ir jis nenuvylė“.

Pritardamas Egidijui Dragūnui Soliaris pridūrė: „Daina ir klipas, iš pirmo žvilgsnio, atrodo ganėtinai paprasti, tačiau tai, ko gero, vienas prabangiausių vaizdo klipų Lietuvoje, prie kurio nuoširdžiai dirbo labai didelė komanda, daug talentingų žmonių. Man, asmeniškai, dar neteko matyti panašaus projekto Lietuvoje“.

Tad, kviečiame išgirsti ir pamatyti naują bendrą atlikėjų Sel ir Soliaris darbą bei įvertinti jų siunčiamą žinutę patiems.