Dainininkė ir dainų autorė Justė Kraujelytė dalinasi jautria kalėdine daina „Vien tik naktis“.

„Daug galvojau apie tai, kas iš tiesų sunkiausia karantino metu. Ko gero nieko nenustebinsiu pasakydama, jog sunku nematyti ir negalėti apkabinti brangiausių žmonių. Prisiminiau visus praėjusius gruodžius, kai būdavo tiek darbų, kad atėjus gražiausioms metų šventėms retai kada mokėdavau tiesiog sustoti ir pasidžiaugti akimirkomis su šeima, bendravimu, žvilgsniais, apkabinimais. Matyt, tokia mūsų prigimtis – svarbiausius dalykus įvertini tik tada, kai jų netenki“, – atvirauja Justė.

Šios dainos idėja atlikėjai kilo iškritus pirmajam sniegui, prisiminus dar mokyklos laikais kurtą kalėdinę dainą, kurios pagrindu gimė nauja aranžuotė ir dainos tekstas. „Kalėdos man visada simbolizavo grįžimą namo, kad ir kur būtum keliavęs, ieškojęs, atradęs ar praradęs per metus, tai tarsi stabtelėjimas ir galėjimas vėl pabūti vaiku, leidžiant laiką su artimaisiais“, – prisipažįsta atlikėja.

Justė kviečia sutikti Kalėdas savo namuose be lūžtančio stalo, lakstymo po prekybos centrus, savigraužos, susilaikant nuo kelionių ir pasimatymų, bet klausantis muzikos ir prisimenant gražias akimirkas su artimaisiais, siunčiant jiems šilčiausius palinkėjimus.