Ilgalaikė poros draugystė ir jos akivaizdoje gimusi aistra kitam – tokią situaciją ir jos keliamus vidinius prieštaravimus bendrame su „Cherry Monday“ kūrinyje „Mano Galvoje“ apdainuoja Gabrielė Urbonaitė-Geleibra.

„Norėjau perteikti istoriją apie moterį, kuri pasiklydo savo jausmuose. Dainoje ji svarsto, kuris kelias teisingas – pasiduoti naujiems jausmams ar gelbėti santykius su ilgus metus šalia esančiu žmogumi?“, – apie kūrinio idėją pasakojo ji.

Dainininkė neslėpė, jog į šiuos klausimus yra tekę atsakinėti ir jai pačiai. Taigi, dainoje skambanti istorija nėra vien teoriniai pasvarstymai. Geleibros manymu, tokia situacija – natūrali santykių dalis, o manyti, kad niekada neatsiras kito žmogaus, galinčio sukelti aistrą, būtų naivu.

Ši istorija dienos šviesą išvydo ne tik audio, bet ir video formatu – specialiai šiai dainai buvo sukurtas vaizdo klipas. Jame nusifilmavo ir pati atlikėja, kuri didžiąją laiko dalį matoma tamsioje patalpoje. Tai – klipo režisieriaus Roko Patapo idėja, įkūnijanti merginos vidinį dialogą.