Muzikos pasauliui išgyvenant įsišaldymo lede laiką, Džordana aunasi nesudrožiamus baikerių batus ir veda klausytojus į savo muzikinį „Labirintą“, būtent taip pavadintas naujasis atlikėjos albumas.

Viena emociškai paveikiausių ir bene labiausiai į superhitą pretenduojančių dainų iš naujausio Butkutės albumo – „Kaitink ir dek“. Iš pradžių atrodo, kad tai bus lėtas šokis, kurio pakviečia elegantiški gitaros virpesiai. Bet netrukus po langais vėl užriaumoja „Mustango“ variklis ir nekaltas siūbavimas nuogais pečiais virsta bėgimu atšiauria plyne, kuri baigiasi už atbrailos dūžtančiomis šiaušto vandenyno bangomis – kaip romantinės dramos kulminacijoje, kai du herojai, iš šilumos delnuose užsiauginę tvinksintį ugnies kamuolį, bėga vienas į kitą, apie viską pamiršę, rėkdami „Meile, dek“. Epizodo pabaiga palieka akimirką klausimui „Ir?“, o tada uždeda finalinį (bučinio) tašką.

„Šioje dainoje yra kažkas ypatingo. Man pačiai kiekviename koncerte ji sukeldavo skirtingas emocijas. Kartais dainą dainuoji – ir gerklę užspaudžia, nes staiga prisimeni mamą ir visi žodžiai atrodo kaip pokalbis su ja. Kartais kažką aukščiau įsivaizduoju, lyg kreipčiausi į Dievą. Kartais lyg apie savo santykius su Elegijumi dainuoju. Kiekvieną sykį kiti vaizdiniai. Turbūt todėl, kad žmogus nėra kiekvieną savo gyvenimo minutę toks pats. Emocijos irgi turi labai daug atspalvių, o žodžiai – galių“, – svarsto Džordana.