„Tai – naujo mano kūrybos etapo pradžia,“ – pristatydamas dainą „Toli toli“ sako televizijos laidų vedėjas ir atlikėjas Giedrius Leškevičius.

Po sėkmingo pasirodymo televizijos projekte „X faktorius. Žvaigždės“ žinomas vyras visą savo laiką skyrė muzikai. „Kai užsidaro durys, atsidaro langai. Taip ir man – užsidarė durys renginiams, kuriuos vedu ir kuriuose dainuoju, balionams, kuriuos pilotuoju. Bet į tai pažiūrėjau, kaip į naujų galimybių metą,“ – pasakoja Giedrius, kartu su kolega įkūręs įrašų studiją ir joje, kaip pats juokauja, kone „apsigyvenęs“. Daina „Toli toli“ – pirmasis šios studijos darbo vaisius ir atspindys nuotaikų, kuriomis atlikėjas gyvena pastaruosius kelis mėnesius: „Iš tiesų, nesunku ir iš proto išsikraustyti, kai negalim vienas kito pamatyti, apkabinti. Bet daina – ne vien apie tai. Ji – ir apie dalykus, dėl kurių ne visada susikalbame net su esančiais šalia, lyg jie būtų toli, ir apie meilę, kuri visada kažkur netoliese, ir apie viltį, kad viskas bus gerai!“

Dainos „Toli toli“ tekstą ir muziką parašė pats atlikėjas, o aranžuotės idėją įgyvendino muzikos prodiuseris Andrius Bernatonis. Su jo pagalba, G.Leškevičius planuoja šiemet išleisti pirmąjį savo solinį albumą „Dvigubai“. „Kodėl „Dvigubai“? Ogi dėl to, kad kiekvienoje albumo dainoje bus kažkas dvigubo. Visai gali būti, kad dvigubai daugiau jausmo, įdėtos širdies ir, tikiuosi, profesionalumo ir artimumo kiekvienam klausančiam“– paaiškina jau kelias dešimtis autorinių dainų sukūręs G.Leškevičius.