Atlikėjas, muzikos prodiuseris ir renginių vedėjas Valdas Kabutavičius pristato savo naujausią dainą „Po audrų“ ir atskleidžia, kad šios dainos tekstas jo rankose atsirado visiškai netikėtai, naršant po senus kūrinių eskizus.

„Esu iš tų žmonių, kurie mėgsta landžioti po praeities lentynas, vartyti senus albumus ar šniukštinėti po daug metų neatverstus archyvus, gulinčius kompiuteryje.

Būtent toks atradimas įvyko su šia daina. Netikėtai rastas seniai parašytas tekstas tik ir sufleravo, jog privalau šiems žodžiams sukurti ir muziką“, – sako naują kūrinį šiandien pristatantis atlikėjas.

Nors dainos žodžiai parašyti gerokai seniau, Valdas Kabutavičius šypsosi, jog jie puikiai atspindi ir šios dienos kontekstą kovojant su pasauline pandemija.

„Žinoma, kiekvienas klausytojas dainą interpretuos skirtingai pagal savo asmenines patirtis, tačiau esminė kūrinio žinutė tokia, jog nepaisant kokio dydžio sunkumai užgriūtų – juos įveiksime. O po tokių gyvenimo audrų viskas privalo būti tik geriau ir geriau. Paprasta, bet gražu ir teisinga“, – apie dainos žodžius kalba muzikos prodiuseris.