Simon Mac pristato energijos nestokojančią dainą „Pamilt Tave”. Tai – jau antroji oficialiai išleista atlikėjo daina, kuri, anot jo, originaliai buvo parašyta anglų kalba.

Atlikėjas pasakoja, kad rašyti lietuviškus tekstus iki šiol jam tebėra iššūkis.

„Dainų tekstai anglų kalba man yra žymiai labiau įkandami: žodžiuose mažiau skiemenų, balsės jungiasi laisviau, randu daugiau sinonimų išreikšti norimą emociją. Žinoma, esu sukūręs ir keletą lietuviškų dainų, bet kūrinys „Pamilt Tave“ yra pirmasis, kuris, labai tikiuosi, yra vertas pasiekti klausytojų ausis. Be to, parašyti šios dainos tekstą man sekėsi gana lengvai. Tikiuosi, tai kažką reiškia”, – sako dainininkas, priduriantis, kad dainą įkvėpė 2000-ųjų muzikos skambesys.

Anot jo, „Pamilt Tave” – tai moderni meilės ir išsiskyrimo daina, kalbanti apie išdavystę ir įskaudinto žmogaus jausmus. Šis dainos scenarijus puikiai pažįstamas daugeliui, todėl, pasak atlikėjo, dainos tekstas turėtų pasiekti daugelio klausytojų širdis.

„Išdavystė – šlykštus jausmas, kurį, manau, galima puikiai suprasti net ir jo nepatyrus. Prisipažinsiu, tai nėra visiškai mano istorija ar vienas konkretus nutikimas. Į dainą sudėtos įvairios išsiskyrimų patirtys – draugų, pažįstamų, žmonių, kurie jomis, per kasdienius gyvenimo pokalbius, dalinosi su manimi”, – pasakoja Simon Mac.