„2Kvėpavimas“ pristato naują dainą „Prancūziškas bučinys“ ir jos vaizdo klipą, kurio scenarijų tiesiogiai pakoregavo koronavirusas. Klipe filmuojasi profesionalus modelis Arneta Liberytė, tačiau paties grupės lyderio Deniso jame neišvysite.

„Arneta labai įspūdinga mergina ir aš tikrai džiaugiuosi, kad jos klipe tiek daug. Bet pagal suplanuotą scenarijų, turėjome filmuotis drauge. Tik viską banaliai ir neoriginaliai sugriovė koronavirusas“, – sako Denisas.

Filmavimo išvakarėse paaiškėjo, kad Deniso tėčio kolegei, su kuria jis kasdien vyksta į darbą, diagnozuotas koronavirusas. Tėtis ir visa šeima privalo izoliuotis, nes tikimybė, kad ir jie užsikrėtę – didelė. „Žinoma, galėjau nutylėti tą nesmagų faktą ir atvykti į filmavimą, bet sąžinė neleido rizikuoti kitų žmonių sveikata. Taigi, užuot filmavęsis klipe, turėjau vykti į artimiausią postą testuotis. Atsakymai man ir mano šeimai atėjo po dviejų parų ir visi buvo neigiami. Tačiau filmavimas jau buvo įvykęs, o ir izoliuotis vis tiek dar turėjau“, – pasakoja Denisas.