Išleistas naujausias Egidijaus Dragūno „Sel’o“ ir Algimanto Minalgos – Soliario kūrinys „Skrendu“, kurį iliustruoja įspūdingų vaizdų pilnas klipas, nufilmuotas Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Prabangos kupinas Dubajus filmavimams pasirinktas ne šiaip sau – ten Egidijus Dragūnas praleido visą žiemą. Pamatęs, kad užsienyje karantinas ne toks griežtas, kaip Lietuvoje, Selas nusprendė, jog vasaros karščiu alsuojantys kadrai sušildys ir dainos klausančius gerbėjus.

„Intensyvūs filmavimai vyko ir saulei tekant, ir dieną, ir naktį. Kadangi daugelyje viešų vietų reikalingi specialūs leidimai, darbams rinkomės dykumas, naktinius klubus, privačią jachtą, apartamentus. Tam reikėjo tik pažinčių“, – pasakoja E. Dragūnas. „Su šiuo vaizdo klipu mes norejome atnešti žmonėms vasaros jausmą ir saulės šviesos, kurios taip trūksta ir norisi šiuo laikotarpiu. Labai sutapo mano ir Egidijaus muzikinės vizijos, norime, kad mūsų muzika nesikartotų ir atitiktų metų laikus bei emocijas“, – sako jau trečią dainą kartu su „Sel“ pristatantis Soliaris. Vaizdo klipe bus galima išvysti ne tik pagrindinius dainos atlikėjus, bet ir E. Dragūno mylimąją, modelį Kotryną Kozlovaitę, kuri drauge filmavosi scenose dykumoje bei prabangioje jachtoje. Į tikra švente akims tapsiantį trumpą filmuką bus galima pažvelgti ir iš dangaus – filmuojant ne kartą pasitelkti dronai. Šią mintį pametėjo ir pats dainos pavadinimas „Skrendu“.

Soliaris sako, jog dainai atsirasti didžiulių kančių neprireikė – jo muzika gimsta pačiomis netikėčiausiomis gyvenimo aplinkybėmis. „Šiais metais man teko gan daug keliauti ir, kartą skrendant lėktuve, pakeliui į šiltus kraštus, gimė dainos „Skrendu“ žodžiai. Tai istorija apie lengvumą, atostogas, buvimą kažkur virš debesų. Vėliau, kai kūrinys jau įgavo formą, man teko garbė pasėdėti daugiau prie vokalinės melodinės linijos, taip pat prie šiandien pristatomo singlo prisidėjo ir dar keli prodiuseriai“, – pasakoja Soliaris.