Dueto „Patruliai“ nariai Algirdas Radzevičius ir Juozas Butnorius vasarą pradeda nuo naujos dainos „Meilės vandenynas“ ir pajūryje nufilmuoto smagaus vaizdo klipo.

Kūrinyje per kraštus taškosi gera nuotaika, kuri puikiai tiks karštojo sezono vakarėliams, rašoma grupės pranešime spaudai.

„Nuostabu, kad gyvenimas vėl įsibėgėja, – sako A. Radzevičius. – Staigiai atšilo oras, žmonės atsigavo, pajūrys vėl pilnas gyvybės. Juozas su šeima Klaipėdoje gyvena nuolat. Šią vasarą ir mes nusprendėme trims mėnesiams kraustytis į Klaipėdą. Kur gimiau, ten grįžau – namo. Fantastinis jausmas.“

Algirdo šeima įsikūrė netoli uostamiesčio simbolio – „Meridiano“. Laivo burės tiesiai už lango ir pajūrio vėjo prisipildžiusi širdis diktuoja ir naujus ritualus.

„Ryte – dviračiais prie jūros, pliūkšt. Grįžti namo, tvarkai darbinius reikalus, skaniai pietauji. Vakare su šeimyna ir kompanija vėl prie jūros – saulės palydėti, ar paspirtukais prie kelto. Ir padelį kasdien žaidžiame, – per karantiną įsimylėjau šitą žaidimą iki ausų ir toliau be to negaliu. Žodžiu, kiekviena diena dabar pilna džiaugsmo. Dar nebuvo ryto, kad neprabusčiau geros nuotaikos“, – pasakoja A. Radzevičius.

Kaip tik tokios – krūtinėje netelpančios vasaros nuotaikos kupina ir naujausia „Patrulių“ daina „Meilės vandenynas“ bei jai skirtas vaizdo klipas.

„Daina yra visiškai pietietiška: saulė, pajūrys, daug gerų emocijų. Juokavome, kad dabar madinga turėti bent vieną dainą apie vandenyną, tai ir mes jau tokią turime“, – juokiasi „Patruliai“.