Lietuvoje gerai žinoma dainų autorė ir atlikėja, muzikinių knygų vaikams rašytoja ir pedagogė, TV projektų dalyvė Laura Remeikienė ir Rolandas Janušas šįkart ne tik duetu, bet ir su savo komandomis – grupe „Vairas“ bei „Lauros studijos“ choru – įrašė dainą ir nusifilmavo muzikiniame klipe „Švęsk gyvenimą“.

„Daugeliui nesvetimas jausmas, kad kartais para yra tokia ilga ir talpina savyje tiek daug, o kartais trūksta net ne valandos, o dar vienos paros! Taip nutinka, kai užsiimame mėgstama veikla. Mums, muzikantams, tai yra muzika, koncertai, žmonės, scena… O ilgą laiką šis džiaugsmas iš mūsų buvo tiesiog atimtas. Tad dabar , kai atsidaro durys <...>. norisi tikrai visus garsiai pakviesti kartu švęsti gyvenimą!” – pasakoja muzikos ir dainos autorė Laura Remeikienė.

„Šventę taupėme visą pusmetį“, – juokiasi dainininkas Rolandas Janušas. – „Dainavome, filmavome, o štai klipo premjeros padaryta tokiu laiku, kai visi dėl karantino yra uždaryti namuose, kai nelabai yra nuotaikos švęsti, nesinorėjo. Tad dabar tikrai yra dviguba šventė – pasiskiepijome, įžengėme į vasarą, galime gyvai bendrauti ir pasidžiaugti mūsų bendru muzikiniu kūriniu, tikrai yra ne viena proga švęsti gyvenimą“.