Rugsėjo 2 d. viena sėkmingiausių visų laikų popgrupių ABBA paskelbė, kad pirmą kartą per 40 metų sugrįžta su nauju revoliuciniu koncertu, kuriame dalyvaus Agnetha, Björn, Benny ir Anni-Frid. Nuo 2022 m. gegužės 27 d. specialiai tam skirtoje arenoje Londone grupė ABBA pristatys visiškai naują albumą – jie koncertuos skaitmeniniu būdu kartu su gyva 10 narių grupe.

Skaitmeninės „ABBA“ grupės narių versijos buvo sukurtos po kelių mėnesių judesio fiksavimo metodu rinktų duomenų iš įvairių pasirodymų, kuriuose dalyvavo keturi grupės nariai ir 850 žmonių komanda iš George Light įkurtos bendrovės „Industrial Light & Magic“ – tai yra pirmas įmonės bandymas daryti tokio masto koncertą.

Praėjus 40 metų nuo paskutinio studijinio albumo „The Visitors“, ABBA ne tik įrašė dvi naujas dainas „I Still Have Faith In You“ ir „Don’t Shut Me Down“, kurios abi bus įtrauktos į koncertą, bet ir sukūrė visiškai naują albumą. Įrašytas Benny studijoje „Riksmixningsverket“ Stokholme, „Voyage“ bus išleistas visame pasaulyje lapkričio 5 d. per „Universal Music Group“.

„Jau seniai kartu nemuzikavome. Tiesą sakant, beveik 40 metų. 1982 metų pavasarį padarėme pertrauką ir dabar nusprendėme, kad laikas ją baigti. Žmonės sako, kad kvaila laukti daugiau nei 40 metų tarp albumų, todėl įrašėme „The Visitors“ tęsinį. Tiesą pasakius, pagrindinis įkvėpimas vėl įrašinėti kilo iš mūsų įsitraukimo kuriant keisčiausią ir įspūdingiausią koncertą, apie kokį tik galite svajoti. Kitą pavasarį galėsime atsisėsti salėje ir žiūrėti, kaip mūsų skaitmeniniai „mes“ atliksime savo dainas specialioje arenoje pastatytoje Londone. Keista ir nuostabu!“, – dalinosi grupės nariai.