Ne viename muzikiniame projekte sėkmingai dalyvavusi atlikėja Gintarė Korsakaitė šiandien pristato naujausią savo darbą – kūrinį ir vaizdo klipą „Išdalinau“. Pasak kūrėjos, ši premjera yra tarsi naujas etapas jos gyvenime.

Gintarė – ne tik talentinga atlikėja, bet psichologijos specialistė. Kiekvieną dieną susidurianti su žmonėmis, jų rūpesčiais ir išgyvenimais. Pasak merginos, patirtis darbe padeda dar labiau atmerkti akis ir suprasti, kad turi rūpintis savimi, savęs neišdalinti. Būtent tokios mintys ir įkvėpė naujausią kūrinį „Išdalinau“.

„Ši daina man asocijuojasi su naujo etapo pradžia. Jei kitiems Naujieji metai, tai man būtent rugsėjis yra apie naujus iššūkius, pradžias, naujas idėjas. Aš savo darbe girdžiu tiek daug istorijų. Vienos šokiruoja, kitos jau kiek girdėtos.

Viena iš tų „auksinių“ temų visuomet būna santykiai. Ateina pas mane mamos, jaunesnės merginos, įspaustos į santykių rėmus, kur nedaro to, kas joms patinka, atiduoda visą save buičiai, tenkina kitų žmonių poreikius ir norus. O kai paklausi, ar bent 1 valandą per savaitę galėtų skirti sau – sutrinka. Ir tu ragini, stiprini tą autonomiją, skatini skirti laiko sau, savo atradimams. Ir atrodo, kas čia tokio, juk visai paprasta, ar ne? Bet kartais nė velnio nepavyksta.

Kitos būna toksiškame santykyje, kur aiškiai mato, kad būdamos ten daugiau žalos nei naudos gauna. Ir vis tiek ten būna, ir vis tiek kenčia. Aš ir pati anksčiau būdavau labai prieraiši. Visą savo laisvą laiką skirdavau partneriui, nors tuo pat metu norėdavau daryti ir man patinkančius dalykus. Bet atrodė – na kaip čia kartu nepabūsi. Tarsi turėtume laiko limitą. Ir taip derindavausi tik prie kito žmogaus grafiko, kito žmogaus gyvenimo, svajonių įgyvendinimo.

Tik per laiką išmokau, kad nepaisaint to, jog kitas šalia, aš galiu vis tiek daryti sau svarbius dalykus: mokytis, kurti, dainuoti. Kad mes abu esam atskiri žmonės, kurie įgyvendina savo idėjas, o tada kartu – dar stipresni ir vienas kitam įdomesni. Ši daina yra kratinys to, ką girdžiu kone kasdien, sujungta su mano pačios patirtimi“, – pasakoja atlikėja.