Grupė „Saulės kliošas“ ir muzikos prodiuseris Leonas Somovas pristato naujieną – bendrą dainą „Šokių aikštelėje“ bei ją papildantį vaizdo klipą. Naujas dueto kūrinys – apie momentą, kuris toks trumpas, tačiau tuo ir ypatingas.

„Naktis, šokių aikštelė, muzika, plaukiančios šviesos, spalvos aplink ir vienas žvilgsnis, kurio negali nepastebėti, kuris priverčia pasijausti ypatinga. Tai viskas ką reikia žinoti apie šią dainą. Visa kita – klausytojų vaizduotėje“, – pasakojo grupės vokalistė Justė Starinskaitė.

Jos bendražygis, grupės „Saulės kliošas“ būgnininkas ir iniciatorius Laurynas Šarkinas pritarė mintims ir pridėjo, kad daina jam primena atvirutę.

„Tai yra sustingęs momentas. Neturintis keičiančių pasaulį idėjų, bet siūlantis leisti sau, vertinti tai, ką turi dabar ir džiaugtis kiekvienu momentu, vertinti draugystę, meilę, laisvę svajoti ir šypsotis“, – sakė L.Šarkinas.

Prie dainos prisidėjęs muzikos prodiuseris Leonas Somovas pripažino, kad į ją kiekvienas atsinešė savo istoriją ir braižą. „Kurdamas iš savo perspektyvos, jaučiau mokyklos laikų diskotekos nuotaiką. Stiprų pirmosios meilės efektą, kuris svaigina ir kankina, degina delnus ir muša krūtinę! Tokie pojūčiai gali išvesti iš proto labai ilgam“, – atviravo L.Somovas.