Grupė „Pikaso“ pristato savo naują dainą „Kartais nutinka“ ir tikisi, kad ji įkvėps poras, galvojančias pasukti skirtingais keliais, duoti savo jausmams antrą šansą.
Pandemijos laikotarpis Lietuvoje sukėlė tikrą skyrybų bumą tarp žinomų pramogų pasaulio atstovų, išsiskyrė šimtai vienas kitam amžiną meilę prisiekusių kitų porų.

„Du karantininiai laikotarpiai, galbūt, kai kuriems visą laiką kartu leidžiantiems sutuoktiniams parodė, kad juos sieja tik bendra buitis, rūpesčiai. Kiekviena istorija – individuali, neieškome šablonų, neteisiame ir nekritikuojame. Tik norime pabrėžti: stipriausi saitai poroje – tai jausmai ir bendros vertybės.
Pristatydami naują dainą, raginame įsiklausyti į kūrinio žodžius. Prisiminti, kodėl jūs vieni kitus įsimylėjote, kokias emocijas išgyvenote ir užkurti laužą iš naujo. Juk tikrai kartais nutinka, kai žvilgsniai vėl susitinka ir visos dėlionės, baimės, dvejonės akimirksniu dingsta. Lieka tik jausmas, jį reikia saugoti ir auginti…“ – naujo kūrinio prasmę aiškino „Pikaso“ nariai.