Karina Krysko tęsi savo pažadą išleisti daugiau savo originalių dainų ir pristato dar vieną kūrinį, kuris papuoš būsimą dainininkės albumą. Daina pavadinta „Tau“, anot Karinos, pasakoja apie neįvykusią meilę. „Tarsi situacija iš kino filmo, kai sutinki žmogų ir prieš akis staiga prabėga galimas ateities su juo scenarijus, o realybėje neįvyksta nieko“, – sako ji.

Dainininkė prisimena, kad šį jausmą gyvenime yra patyrusi. „Nežinau, net kaip tai paaiškinti… Nuojauta? Patirtis? Anksčiau yra taip keistai nutikę, kad vos susitikus su žmogumi ir pajutus jam simpatiją, išsyk prieš akis prasukdavo filmas, kad tas jausmas neveda į tuos santykius, kokių norėčiau. Atvirkščiai – neverta net pradėti“, – sako ji.

Paklausta, ar tai reiškia, kad po nesusiklosčiusių santykių buvo nusivylusi meile, Karina susimąsto. „Ne. Nebuvau. Jei būčiau nusivylusi, neturėčiau to, ką turiu šiandien. Gal tik buvau kiek atsargesnė ir įžvalgesnė. Būdavo to dėmesio, tačiau niekur nepuoliau stačia galva. Ir tai buvo teisingas sprendimas – turėjau sulaukti savo žmogaus“, – sako ji.