Vienas sėkmingiausių pastarųjų metų duetų Saulius Prūsaitis ir Iglė pristato naują dainą „Tyliai išeinu pas kitą“ ir rudenišką bei itin stilingą jos vaizdo klipą. Tai antras bendras Sauliaus ir Iglės darbas.

„Žmonės iškart po pirmos mūsų su Igle dainos manęs klausė: kada bus antra? Neturėjau atsakymo, leidau viskam vystytis natūraliai. Prireikė laiko, kad pagaliau atsirastų kūrinys, kuris vėl puikiai tiktų mūsų duetui“, – sako Saulius Prūsaitis.

Saulius Prūsaitis pasakoja, kad per tuos metus jo santykis su Igle pasikeitė. „Kai ji atėjo į mano komandą „X faktoriuje“ ir laimėjo šou, mačiau ją kaip savo mokinę: labai jauną, gabią, tą kuriai reikia padėti, paaiškinti. Dabar to nebėra. Iglė per tuos metus išaugo „mokinės“ rūbus ir turi sėkmingą solinę karjerą. Ji labai patobulėjo. Žvelgiu į ją kaip į lygiavertę scenos partnerę. Ir tai jaučiasi naujoje dainoje, matosi klipe“, – sako Saulius.

Iglė prisipažįsta, kad nauja Sauliaus sukurta ir dramatiškai „Tyliai išeinu pas kitą“ pavadinta daina jai iškart patiko. „Vos išgirdusi supratau, kad noriu ją dainuoti, nieko nereikia keisti. Ji – puiki“, – sako dainininkė, klipe tiesiog prikaustanti dėmesį elegantišku įvaizdžiu.