Dainininkai Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė – ko gero, viena labiausiai šiuo metu aptarinėjamų porų: na, bet kaip įprasta sakyti: „Šunys loja, o karavanas eina“ – perfrazavus šį posakį: muzikinis poros karavanas ne tai kad eina – jis skrieja kosminiu greičiu! Atrodo, ką tik Mantas Vygantas pristatė autorinę dainą „Mano kelias“, o čia jau ir dueto naujausias darbas beldžiasi į klausytojų širdis.

„Apie meilę? Apie kalendorinę šventę? Apie kažką asmeniško? Ne! Norėjosi kažko tokio užvedančio, tokio įsimintino, nuoširdaus. Labai džiaugiamės, kad mūsų nuomonė sutapo su teksto autoriaus Pauliaus Stalionio mintimis. Taip gimė linksmas, nuoširdus palinkėjimas visiems. Kūrinyje išties kiekvienas ras sau tinkamas eilutes“, – įsitikinęs populiarusis duetas.

Muziką dainai „Palinkėsiu tau“ kūrė Arvydas Martinėnas – Vudis. „Su Mantu ir Jolanta dirbau pirmą kartą. Iš tiesų, studijoje įrašų metu sekėsi puikiai, ir pats, kaip muzikos autorius, likau patenkintas rezultatu. Dainą kartu su tekstų autoriumi Pauliumi Stalioniu kūrėme būtent šiai muzikinei porai, todėl joje absoliučiai viskas dera: ir muzika, ir tekstas, ir balsai“, – įsitikinęs kompozitorius.