Artėjant didžiausioms metų šventėms, Giedrius Leškevičius klausytojams dovanoja naujausią savo dainą „Stiklo karoliukai“ ir jai nufilmuotą vaizdo klipą. „Juk geriausios dovanos yra tos, kurias ne paskubomis nuperki, o pats sukuri, įdėdamas daug širdies ir laiko. Būtent tokia ir yra ši dovana,– taip apie dainą kalba Giedrius. – Joje telpa labai daug: nuo skaidrumo iki paslapties, nuo stiklo trapumo iki deimanto kietumo, nuo susvetimėjimo iki neišskiriamo artumo.“ Nors daina sukurta dar metų pradžioje, Giedrius prisipažįsta kantriai ją dailinęs, brandinęs ir laukęs būtent šio – kalėdinio – periodo, kada „Stiklo karoliukai“ turėtų „išriedėti“ į eterį.

Galbūt dėl to, kad daina – ypatingai išlaukta, prieš leidžiant ją į viešumą, derėjo papuošti tinkamu vaizdiniu drabužiu. Šiuo tikslu sukurtas ypatingos estetikos pilnas vaizdo klipas, kuriame nusifilmuoti sutiko talentingi scenos meistrai – balerina Kristina Tarasevičiūtė ir aktorius bei gatvės cirko artistas Viačeslavas Mickevičius. „Kai pradėjau galvoti, kas galėtų įkūnyti iš pirmo žvilgsnio – žavingą vilioklį, bet iš tiesų – piktąjį magą, iškart prisiminiau bičiulį Viačeslavą, kuris be to, kad moka žongliruoti stikliniais rutuliais, dar sugeba vien žvilgsniu papasakoti ištisas istorijas. Suprantama, kad tokį stiprų personažą atsverti galėjo tik dviguba grožio ir grakštumo dozė – Kristina, viena ryškiausių balerinų Lietuvoje,“ – pasirengimo filmavimui užkulisius atskleidžia Giedrius. Vaizdo klipą jis režisavo kartu su operatoriumi Žygimantu Kaminsku, į kūrybinį procesą įtraukdamas visą būrį kino ir teatro profesionalų. „Aikštelėje įvyko nuostabi chemija tarp visų filmavimo dalyvių, todėl kadre galima matyti tobulą ir tiesiog stebuklingą meilės istoriją. O kur dar paties pagrindinio aktoriaus rankomis sukurtų stiklo karoliukų užuolaidų grožis!“– su šypsena pasakoja atlikėjas.

Ši, jau penktoji viešumoje pasirodžiusi būsimo Giedriaus albumo daina – ypatinga: „Kadangi albumas vadinsis „Dvigubai“, jame rasite net dvi „Stiklo karoliukų“ versijas!“ – intriguoja G.Leškevičius.