Dainininkė ir dainų kūrėja Monika Pundziūtė-Monique savo gerbėjams paruošė išankstinę dovaną – atlikėja išleido pirmą karjeroje kalėdinę dainą „Ne Kalėdos Be Tavęs“. Gerumo ir romantikos pripildytas popmuzikos kūrinys pasirodo kartu itin jaukiu ir šventišku vaizdo klipu.

Monique pasakoja, kad mintis sukurti kalėdinę dainą jos galvoje kirbėjo jau kurį laiką. Norėjosi sukurti kažką savo, romantiško, bet tuo pačiu ir labai kalėdiško. Būtent meilė, pasak Monique, Kalėdoms suteikia papildomą prasmę.

„Kalėdinių dainų pradedu klausyti vos prasidėjus adventui, jos yra neatsiejama švenčių dalis. Nors muzikos scenoje esu jau penkerius metus, iki šiol savo kalėdinės dainos neturėjau. Šiemet nusprendžiau, kad tam išaušo metas. Pagrindinė mano dainos mintis – meilės pripildytos Kalėdos. Joje sugrįžau į pirmąsias mūsų su vaikinu šventes“, – pasakoja Monique ir tikisi, kad kūrinį įvertins ir klausytojai.

„Ne Kalėdos Be Tavęs“ Monique parašė kartu su savo vaikinu Pauliumi Vaicekausku-Plucando. Išskirtinę harmoniją kalėdiniam singlui sugalvoti padėjo muzikantas Tomas Dičiūnas. Atsispyrus nuo jos gimė melodija, žodžiai ir skambesys.