Po itin ilgos pertraukos atlikėjas Soliaris pristato savo solinę dainą „Dar viena klaida“. Ši daina kardinaliai skiriasi nuo bendrų dainų, kurias Soliaris įrašė su grupe SEL ir atlikėju OG Version.

Visiems yra įprasta, kad gruodžio mėnesį atlikėjai pristato arba kalėdines arba tiesiog linksmas dainas. O štai atlikėjo Soliario daina pasižymi lyriškumu ir jautriu tekstu. Ji turėtų patikti tiems, kurie šį švenčių laikotarpį skiria apmąstymams, savo kelio paieškoms ir naujai pradžiai.

„Dainos tekstas yra pozityvus. Visi mes darome klaidų ir jų kelyje pasitaiko daug, tačiau visada siekiame jas ištaisyti, arba iš jų pasimokyti. Būtent apie tai ir yra ši daina. Manau, ji labai tinkama metų galui, kai galime apgalvoti apie save, savo jausmus, svajones”, – sako naują dainą pristatantis Soliaris.

Tai yra vienas iš tų retų atvejų, kai dainą kūrė ne pats atlikėjas. Soliariui patiko Vytauto Bikaus sukurta daina.

Pradžioje buvo planuota, kad daina bus pristatyta rudenį, tačiau atlikėjas su dainos kūrėju ilgai derino muzikinį skambesį, todėl daina ir pasirodė šiuo šventiniu laikotarpiu. Vis dėlto atlikėjas tikisi, kad ji nepasimes švenčių šurmulyje ir suras savo kelią į gerbėjų širdis.