„Pasmerkti“ – toks negailestingas pavadinimas lydi naująjį dainų kūrėjos ir atlikėjos Evelinos Beivydaitės muzikinį klipą.

Tiek daina, tiek klipas alsuoja didingumu ir kalba apie vieną stipriausių jausmų, tačiau klipo veikėjų meilei nelemta išvysti dienos šviesos.

Atlikėja atskleidžia, kad tai tikrų istorijų įkvėptas kūrinys. Istorijų, kurios kartais būna išties intriguojančios, neretai liūdnos, bet visada be galo romantiškos.

Naujojo EveBei dainos ir klipo veikėjai – du žmonės, kuriems nevalia vienas kito įsimylėti, o juolab būti kartu. Tai istorija, pasakojanti apie jausmus, kurie yra stipresni už bet kokį pasmerkimą, todėl meilė įgauna fizinį pavidalą. Kūrinio autorė atskleidė, kad tai nėra jos asmeninė istorija – kūrinį įkvėpė jai artimų žmonių patirtys.

„Man labai pasisekė, jog nesu dainos žodžių įkaitas. Pasisekė, jog meilės niekada slėpti neturėjau, bet žinau draugų istorijas, kurios laimingos pabaigos neturėjo. Pamenu tą vakarą, kai gimė daina, puikiai įsivaizdavau tą audrą, kuri virtų manyje, jei negalėčiau meile dalintis atvirai“, – pasakoja Evelina.