JESSICA SHY – UŽMERK MAN AKIS

„Ši daina linki brangiam žmogui gero. Net jei jis išeina iš tavo gyvenimo, vistiek nenori, jog kur nors „nudegtų“ ar būtų įskaudintas“, – pasakojo atlikėja.

JURIJUS – TAVO AKYS

„Sakoma, kad akys – žmogaus sielos veidrodis. Ir čia nesutikti būtų kvaila. Kiekvienos akys slepia daug dalykų, kiekvienose akyse galima perskaityti skirtingą informaciją.“, – atvirauja Jurijus.

ROKAS LAURECKIS – UŽMERKTOS AKYS

„Manau, kiekvienam iš mūsų bent kartą gyvenime skirta patirti nelaimingą meilę, kuriai pasibaigus, lydi daug klausimų ir didelė abejonė. Daina „Užmerktos akys“ yra apie praradimą, nusivylimą, abejonę, padėtą tašką..ir, tuo pat metu, viltį vėl būti kartu. Tai išgyvenau ir aš“ – apie dainos žinutę pasakoja Rokas.

DAINOTAS VARNAS – AKYS NAKTIES

Daina apie meilės viziją, iliuzinę, neegzistuojančią meilę, kuri yra tik vaizduotės žaismas ir, galima spėti, kyla iš didelio liūdesio ir vienatvės.

KASTYTIS KERBEDIS – MĖLYNAKĖ

Ne kartą sakęs, kad gyvenime jam svarbiausia meilė, Kastytis Kerbedis ir vėl įrodė, kad moka ne tik mylėti, bet ir dainuoti meilę. Savo kūryboje dainininkas atskleidžia, koks įvairiapusiškas tai yra jausmas – nuo graudinančių ir melancholiškų kūrinių iki dainų, tarsi nešančių klausytoją ant sparnų. Tokia yra ir „Mėlynakė“ – energinga, jausminga ir pozityvi.