Žaidimo prizas

Nakvynė su pusryčiais dviem viešbutyje „Old Mill Conference“. Išsvajotas ir nepamirštamas poilsis prie jūros pačioje Klaipėdos senamiesčio širdyje. Puiki proga mėgautis ramaus atokvėpio akimirkomis.

Išskirtinėje ir istorinėje Klaipėdos senamiesčio dalyje esantys viešbučiai „Old Mill Hotel“ ir „Old Mill Conference“ yra vieni įspūdingiausių uosto statinių. 2022-uosius metus šie viešbučiai pasitiko pilnai atsinaujinę.
Viešbutyje Old Mill Conference įrengtas 21 kambarys, konferencijų-banketinė salė, talpinanti iki 100 dalyvių. Atnaujinti kambariai išsiskiria vientisu dizainu, kuriuose vyrauja moderni klasika. Be to, pro viešbučio kambario langus atsiveria nuostabūs, romantiškai nuteikiantys vaizdai į Danės upės ir jachtų krantinę.
Jei planuojate viešbutyje apsistoti ilgesniam laikui ar atvykstate su šeima, galite pasirinkti naujai įrengtus kambarius su mini virtuvėlėmis.
Atvykite, gėrėkitės užburiančia panorama ir verslo kelionės ar romantiškos išvykos metu pasijuskite tarsi toli nuo kasdienybės. Daugiau informacijos ir kambarių rezervacija internetu – oldmillconference.lt