Atlikėja ir dainų autorė Justė Kraujelytė dalinasi nauju kūriniu „Ne Jausmas“ bei jo vaizdo klipu. Antrojo albumo pristatymui besiruošianti Justė šįkart atvirai kalba ir kiek ironizuojančiu žvilgsniu žvelgia į tai, kas aktualu beveik kiekvienam. Į bandymą suprasti, kaip gyventi, kaip rūpintis savimi ir surasti vidinių resursų bei ramybę tada, kai tenka žongliruoti daugybe socialinių vaidmenų ir gyventi laikais, kuriuose tampa vis sunkiau suprasti ir atskirti, kas yra tiesa bei iš kurios pusės į ją žvelgiama.

Tai pirmasis atlikėjos kūrinys lietuvių kalba, prie kurio kartu dirbo gitaristas ir muzikos prodiuseris Kęstutis Vaitkevičius bei muzikos prodiuseris Rolandas Venckys. Dainininkė džiaugiasi, kad pavyko sujungti visų idėjas ir lūkesčius į vieną kūrinį, kuriame nugulė dar karantino laikotarpiu rašytas tekstas.

„Tikiu, kad daina yra aktuali, joje yra ir lengvo pykčio, saviironijos ir nuoširdumo. Kartu su režisieriumi Mariumi Rimkumi sukurta vaizdo klipo idėja atspindi dainos nuotaiką bei pagrindinę idėją – bandymą būti viskuo ir tuo pačiu niekuo, nuoširdumas nuolat persipynęs su bandymu demonstruoti save auditorijai, pateikti savo geresnę versiją. Būti pavyzdžiu bei griežtu teisėju ir standartų įkūnytoju, kai pačiam nepavyksta jų laikytis“, – sako Justė.