„Nerašysiu tau žinučių“ – muzikiniu pseudonimu I.T. prisistatančios atlikėjos naujasis kūrinys. Tai antroji daina šiais metais, po sausį pristatyto kūrinio „Mano“.

„Šį kartą dainuoju ne apie meilę ar aistrą. Kūrinio žodžius sukūriau pati ir kiekvienas iš jų – asmeniškai išgyventas. „Nerašysiu tau žinučių“ tapo muzikiniu atsisveikinimu su keliais asmenimis, kuriuos klaidingai vadinau savo draugais“, – sakė I.T

Atlikėjos teigimu, draugystės tema lietuviškose dainose nėra pakankamai atskleista. Nors žmonės nuo vaikystės siekia amžinomis vadinamų vertybių – šilto, atviro tarpusavio ryšio, supratimo, pagarbos ir palaikymo. Ilgainiui santykis ir supratimas keičiasi.

Muziką kūriniui „Nerašysiu tau žinučių“ I.T. sukūrė kartu su Justinu Chachlausku. Vaizdo klipo kūrybinės idėjos autoriumi tapo režisierius Laurynas Matulionis.

„Man smagu dirbti kartu su savo srities profesionalais, nuoširdžiai mylinčiais tai, ką jie daro. Klipo filmavimas vyko žiemą: lauke – minusinė temperatūra, o aš filmuojuosi su rūbais ne pagal sezoną. Bet idėją turėjome įgyvendinti, nesvarbu, kad po to mėnesį gydžiausi peršalimą“, – juokiasi I. T.