Žinomų atlikėjų prodiuseris Paulius Jasiūnas pristato solinį kūrinį „Apie vyną ir tave“.

„Aš visąlaik dirbu kitiems – kuriu muziką, rašau dainas, jas aranžuoju, įrašinėju. Bet paskutinius dvejus metus vis užtrukdavę karantinai, ilgesni pasivaikščiojimai, tuščia studija suteikė daugiau erdvės savoms mintims, atradau laiko be tikslo atsisėsti prie instrumentų, tiesiog groti, dėlioti žodžius. Turėjau laiko išgirsti savos muzikos skambesį. O gal truputį ir pavargau dirbti vien tik kitiems“, – sako muzikos prodiuseris ir dainų kūrėjass.

Anot jo, yra dainų, kurias dainuoti privalo pats kūrėjas, tik tada jos suskambės, todėl ir vėl nusprendė uždainuoti pats. Paulius pristato savo pirmąją solinę dainą „Apie vyną ir tave“.

„Tikiuosi, neįsijungs jokie nei išoriniai, nei vidiniai cenzūros mechanizmai ir žmonės dainą išgirs. Ji ne apie vyną. Atvira, intymi, bet man nereikia slėptis. Mano muzika dabar skamba taip, noriu ja pasidalinti ir su kitais“, – kalba P. Jasiūnas.

Muzikantas išduoda, kad dainų tikrai bus daugiau, jau baigiamas įrašyti visas albumas, o bendradarbiavimo su kitais Lietuvos muzikantais jis neketina atsisakyti, darbas studijoje vyksta intensyviai.