MANTAS – KALĖDOS VASARĄ

„Šios dainos mintis kilo iš noro Kalėdų laukimą ir visas geriausias emocijas perkelti į vasarą, kuomet visi rūpesčiai sumažėja, važiuojame prie jūros susitikti su seniai matytais draugais ar susipažįstame su naujais žmonėmis. Pajūryje užsimezga patys gražiausi draugystės ryšiai“, – pasakojo Mantas.

DAR – MANO MEILĖS VASARA

Prieš trisdešimt metų pirmą kartą nuskambėjusi ir užkariavusi klausytojų širdis Arvydo Vilčinsko daina “Mano meilės vasara“ prikelta naujam gyvenimui ir „paskaninta“ šiuolaikišku skambesiu. Naują dainos versiją su legendinio atlikėjo palaiminimu sukūrė grupės DAR ketveriukė.

EDGARAS LUBYS, WILLUX – TEN VASARA

Vasara įkvepia ne tik poilsiui ir atostogoms, bet ir suteikia minčių naujoms idėjoms bei projektams. Taip teigia dainų autorius ir atlikėjas Edgaras Lubys ir grupės „Skamp“ narys Vilius Alesius-Willux.

2KVĖPAVIMAS – VASARINĖ MERGAITĖ

„Vasarinė mergaitė“ – šiltos lengvos nuotaikos daina. Tinkama, kai važiuoji karštą dieną greitkeliu, atsipalaidavęs, o priešaky – jūra, saulė ir meilė“, – sako „2Kvėpavimo“ narys Denisas.

PAULINA PAUKŠTAITYTĖ, VILIUS POPENDIKIS – ŠIĄ VASARĄ

Kaip teigia Paulina Paukštaitytė, daina gimė ne šią vasarą, tačiau dabar buvo tinkamas laikas jai nuskambėti, o mylimajam Viliui išgirdus demo versiją, abu sumanė ją išpildyti kartu.

SAULIUS PRŪSAITIS – VASARA 3016

„Tokias dainas kuriu, kai būnu linksmas ir prisimenu savo vasaros nuotykius paauglystėje. Dievinu mūsų pajūrį, myliu Palangą ir daug ten praleidžiu laiko. Kartais ten vasaros įkarštyje pasitaiko tikrai juokingų situacijų ir personažų, kuriuos norisi pašaržuoti“, – apie dainą „Vasara 3016“ sako S.Prūsaitis.