MARIJONAS MIKUTAVIČIUS – ŠI VASARA

„Tai pirmoji mano tiesiai, permatomai, skaidriai, aiškiai vasariška daina. Joje išvengta žodžių „čeburekas“ ir „alus“, tačiau neapsieita be „saulė“ ir „jūra“. Dar norėčiau ją vadinti kelio arba kelionių daina. Priedainio žodžiai atėjo į galvą kažkurį penktadienį bandant išvažiuot iš Vilniaus ir stovint tvankiame kamštyje, kuriame mirtum be kondicionieriaus“, – dainos „Ši vasara“ žinutę apibūdino Marijonas.

VEGA – AR BŪSI MANO VASARA

„Mums meilė – tai vasara. Nors kartais būna ir lietingų dienų, vis tiek galų gale išvystame spindulius, pajaučiame šilumą ir džiaugsmas vėl sugrįžta. O ar žinote, kada vasara yra pati geriausia? Kai pradedame įsimylėti, kai patiriame tokius jausmus, kokių niekada nesame jautę. Linkime kiekvienam gyvenime sutikti tą žmogų, kuris atneš meilę ir vasarą į jūsų širdį. O kas tokį žmogų jau yra suradęs – kad ta vasara visada būtų šilta ir saulėta ir su kuo mažiau apniukusi“, – pasakojo grupės „VEGA“ merginos.

DONNY MONTELL – MANO VASARA

„Ši daina yra apie karštąjį metų sezoną, kuris daugeliui iš mūsų yra ypatingas laikas. Juk vieniems vasara asocijuojasi su linksmybėmis kaime pas senelius ar atostogomis prie jūros, kitiems – su pirmąja meile ar su seniai matytais draugais. Šiame kūrinyje sudėjau savo prisiminimus, apdainavau gražias akimirkas bei nuotaiką, kuri tvyrodavo mano vasaromis”, – sakė Donatas.

BIPLAN – VASARA NESIBAIGS

„Neabejotinai, tai labai vasariška daina. Tačiau vasara – tai ne tik trankūs vakarėliai, bet ir romantiški saulės palydėjimai. Dainoje kiekvienas ras tai, kas jam svarbiausia. Kažkas ras liūdesio, kažkas – vilties ir šviesios romantikos, o kažkas – atsakymus į klausimus. Šioje dainoje kiekvienas gali pamatyti save“, – šypsosi „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas.

DEIVIDAS BASTYS – MŪSŲ VASARA

„Kadangi vasara pas mus būna trumpa, norisi pradėti ją jausti kuo anksčiau. Todėl ir kilo mintis sudainuoti spie saulę, jūrą ir draugus, su kuriais vasaros vakarai būna patys geriausi! Klausant šios dainos, nori nenori, bent mintimis nusikeli į pajūrį ir pajunti vasaros gaivą, kurios per žiemą taip pasiilgstame“ – apie naują dainą kalbėjo Deividas.

MUSKATO – PO VASAROS DANGUM

„Mes džiaugiamės, galėdami patys kurti dainas atlikti savo klausytojams, kurių ratas vis plečiasi: ypač tai jaučiame koncertų metu, kai žmonės kartu su mumis dainuoja jau dienos šviesą išvydusias mūsų dainas“, – džiaugiasi dueto narys Marius.