Grupė „Sirenos“ džiugina gerbėjus – Alvydos Chmelevskytės ir Renatos Klimaitytės duetas pristato naujausią dainą „Aš uždarau duris“ ir specialiai jai sukurtą vaizdo klipą, kuriame atsiskleidžia dažna gyvenimiška istorija apie laiku neuždarytas arba ne laiku uždarytas duris.

„Žmogus prisiriša prie kito žmogaus nematomomis stygomis ir, kai ateina laikas išsiskirti, tos stygos išsitempia ir plyšta arti širdies, palikdamos neišdildomą skausmą. Todėl kartais reikia širdyje laiku uždaryti duris tam, kad ir vėl atgautum saugumo ir ramybės jausmą“, – mintimis dalijasi Alvyda Chmelevskytė.

„Meilė kaip loterija, mylės – nemylės, įvertins – kartais neįvertins… Čia nėra ir nebus pastovumo. Naivu į tai remtis. Kvaila tuo gyventi. Harmonija viduje daryti tai, ką nori, daryti ne dėl kažko, ne dėl to, kad pamiltų, įvertintų ar pastebėtų. O dėl to, kad tai tavo gyvenimas ir kito tokio nebus. Net mintimis niekada nelaikyk ir nelauk išeinančio, uždaryk duris ir jis būtinai sugrįš, esu tuo tikra, tik ar tebereikės?.. Mes per daug susikoncentruojam į praeitį, joje jau nieko neliko, tik prisiminimai, o ateitis dar mūsų rankose“, – šypsosi Renata Klimaitytė.