Dainininkas ir aktorius Mantas Bendžius vasaros sezoną atidaro su daina „Ugnis“ ir jos karštu vaizdo klipu. Jame – daug saulės, artumo ir nuogo kūno. Dainininkas prisipažino, kad visomis išgalėmis stengiasi atsigriebti už tuos metus, kai teko riboti kontaktus su žmonėmis ir laikytis socialinės distancijos.

„Be draugų, artimųjų, linksmos margos kompanijos mano gyvenimas praranda džiugesį. Tą labai aiškiai jutau pastaraisiais metais. Labai laukiau, kol ateis pirma laisva vasara, kai pamiršim karantinų traumas ir galėsime džiaugtis vienas kitu be apribojimų. Pagaliau sulaukiau!“, – sako M. Bendžius.

Atrodo, kad jis taip jautėsi ne vienas, mat naujame dainininko vaizdo klipe „Ugnis“ neatlygintinai nusifilmavo didžiulis būrys žmonių. Žiūrint klipą, peršasi mintis, kad jame esantys nėra vien tik darbą atliekantys statistai aktoriai. Atrodo, juos sieja daug daugiau.

„Tiesa, nors ir ne visai“, – juokiasi Mantas ir patikslina, kad dauguma klipo herojų išties yra profesionalūs aktoriai, tačiau visi jie yra ir jo draugai, pažįstami bei kolegos.