LINAS ADONAITIS – VANDENYNAI

Atlikėjas stengėsi, kad dainos žodžiai būtų šviesūs, šlapi ir gilūs – juk jiedu su žmona buvo prie didžiausio planetos vandenyno. „Žodžiai tarsi patys liejosi“, – prisimena atlikėjas, tad jiems sukurti prireikė vos 10 minučių.

PATRULIAI – MEILĖS VANDENYNAS

Kūrinyje per kraštus taškosi gera nuotaika, kuri puikiai tiks karštojo sezono vakarėliams. Kaip tik tokios – krūtinėje netelpančios vasaros nuotaikos kupina „Patrulių“ daina „Meilės vandenynas“ bei jai skirtas vaizdo klipas.

KASTYTIS KERBEDIS – VANDENYNAI

„Gyvenimas mums siunčia daug iššūkių. Tik sutelkę visas jėgas, mes juos įveikiame. Kartais, kad ir kaip bebūtų sunku, reikia nepasiduoti ir eiti tik pirmyn“, – sako Kastytis Kerbedis.

VEGA – VANDENYNAS

„Daina – labai šilta, kupina geros nuotaikos, o klipe užfiksuotos akimirkos iš mūsų atostogų Maltoje. Tikim, kad daina leis pasidžiaugti vasara, kurios, be abejo, visada per maža“, – kalba grupės narės Justina ir Donata.

VALDAS LACKO – BEKRAŠČIAI VANDENYNAI

„Ši daina – apie bekraštę meilę. Ne apie naujai užgimusį jausmą, bet apie vis augantį, besikeičiantį, stiprėjantį santykį tarp dviejų žmonių“, – pasakoja dainininkas iš Rusnės. Anot jo, kūrinys tarsi sužadina iš naujo įsimylėti šalia tavęs esantį žmogų.