Atlikėjas Rokas pristato vasariškai nostalgišką kūrinį „Surask mane“ ir romantinius filmus primenantį muzikinį klipą, kuriame vaidina ir žinoma jaunosios kartos turinio kūrėja Lina Talžūnaitė.

Klausytojai jau spėjo pamilti Roko dainas „Tu man“ bei „Stadionai“ – pastaroji greitai skaičiuos penktąjį milijoną perklausų platformose YouTube ir Spotify.

„Atėjo metas permainoms. Per paskutinius metus daug dirbau su savimi, jaučiuosi subrendęs kaip atlikėjas. Džiaugiuosi malonia atsakomybe pačiam priimti visus kūrybinius sprendimus ir nekantrauju pristatyti muzikos, kuria tikiu kaip niekada anksčiau“, – sako Rokas.

Filmo garso takelį primenantis naujasis kūrinys „Surask mane“ gimė iš jautrių ir asmeniškų atlikėjo patirčių.

„Kai mūsų gyvenime nelieka pačių brangiausių žmonių, atrodo, jog juos primena viskas mūsų kasdienybėje: palikti daiktai, kartu išvaikščiotos gatvės, žiūrėti filmai ar kvepalai ant drabužių. Dainoje norėjau įamžinti jausmą, kai išsiskyrimas mums atrodo laikinas ar netikras – ir nebūtinai tik romantiniuose santykiuose“, – sako dainos autorius.

Nostalgiškame, paties atlikėjo režisuotame vaizdo klipe pasakojama nutrūkusios meilės istorija, kuomet realybė maišosi su romantiškais prisiminimais iš praeities.