VAIDAS BAUMILA – KUNIGUNDA

Jeigu praėjusią vasarą negalėjote nustoti dainavę „Duoki man ženklą, o mieloji Kunigunda“, jūs užsikrėtėte „Kunigundos virusu“. Ši „liga“ atsirado 2021 m. birželio 11 dieną, kai atlikėjas Vaidas Baumila išleido hitu tapusią dainą ir klausytojus tam tikra prasme užhipnotizavo.

LIETUVAIČIAI – INGA

„Linkėjimai visoms Ingoms ir visoms Lietuvos merginoms“, – savu laiku pristatydami šią dainą šypsojosi grupės vyrukai.

PIKASO – JUSTĖ

Tai gana populiarus lietuviškas vardas ir vaikinai juokėsi, jog tarp savo draugų visi tikrai turi bent po vieną Justę. Žinoma, vyrukai pabrėžia, kad daina skiriama ne tik Justėms. Tai kūrinys visoms merginoms. Juk kartais būna, jog mergina tiesiog gatvėje patraukia akį ir būna sunku ją pamiršti. Grupė džiaugiasi, jog kūrinys tapo geros nuotaikos užtaisu. Jis atspindi vasaros laikotarpį, kai norisi kažko lengvo, nesinori apkrauti galvos sunkiomis mintimis. Vyrukai sako, jog „Justė“ labai tinka atostogų laikotarpiui.

BIPLAN – ANZELMUTĖ

Tapytojo Algio Skačkausko sukurta ir prieš 20 metų grupės „Biplan“ perdainuota „Anzelmutė“ tapo didžiuliu hitu. Dažnas lietuvis šią dainą mokėjo atmintinai.

ANATOLIJUS OLEINIK – INGUTE

„Dainą rašiau savo žmonai, su kuria sieja toks ypatingas ir stiprus ryšys, kad užtenka nematyti kurį laiką ir pasiilgsti taip, kad gimsta dainos. Kūrinio žodžiai – paprasti ir artimi kiekvienam mylinčiam žmogui, o ritmą „paskanina“ ispaniškos gitaros melodijos“, – atvirauja Anatolijus.

RONDO – MARGARITA 2022

Šiais metais grupė „Rondo“ klausytojams pristatė naujai suskambusį, seną savo hitą „Margarita“.

BERNUŽĖLIAI – ŽAVINTA

Žavinta – žavinti (kerinti, užburianti). Pristatydami šią dainą grupės nariai linkėjo, kad ji suteiktų visiems klausytojams daug gražių, puikių emocijų ir žinoma sužavėtų.