Naujausią dainą „Panamera“ pavadinęs grupės „2Kvėpavimas“ lyderis Denisas buvo tikras, kad niekam klausimų dėl to nekils. Tačiau pirmiausia jų ir sulaukė. Nemažai žmonių, kurie dar neklausė dainos, vos išgirdę pavadinimą, teiravosi, kas ta „Panamera“ ir bandė pateikti savo spėjimo variantus: sala, valstybė Karibuose, kurortas Graikijoje, patiekalas.

„Supratau, kad yra nemažai tikrai nežinančių. Net ir tarp tų, kurie vairuoja automobilius. Tai tiems, kas tikrai nežino, atsakymas yra dainos vizualizacijoje“, – šypteli Denisas.

„Iš tiesų, pavyko tarsi merginų himnas. Esu tikras, kad yra daugybė vienišų panų, kurios gyvena paprastą rutininį gyvenimą: eina į darbus, grįžusios namo žiūri serialus, išsiplauna indus ir keliauja miegoti… Nors svajoja visai apie kitokį vakarą. Apie tai, kaip papuošusios pralekia prabangiu automobiliu per naktinį miestą ir visi į jas atsisuka. Tai daina ir yra apie mergaičių svajones, o ne apie prabangią mašiną, kaip kažkas gal jau spėjot pagalvoti. Dainos antras neoficialus pavadinimas yra „Mergaitei išeiginė“, – sako dainininkas.