„Vasara“ – taip paprastai ir aiškiai pavadinta naujausia Tado Juodsnukio daina. Ją pristato saulėtas vaizdo klipas, kuriame Tadui tenka vairuoti labai seną ir įspūdingą automobilį. Dainininkas pasakojo, kad susižavėjo mašina vos ją išvydęs, tačiau filmavimo metu ši kolekcinė vertybė jam netikėtai iškrėtė tokį pokštą, kokio jis gyvenime nepamirš.

1968-ųjų „Ford Mustang“ tapo seniausia mašina, kokią tik Tadui yra tekę vairuoti. Įsisodinęs vidun savo šunytę Belą ir operatorių, dainininkas laimingas miškų keliukais suko ratus tol, kol leidžiantis nuo vieno kalno staiga dingo automobilio stabdžiai…

„Situacija buvo ne iš maloniųjų. Kelias – šalutinis, o pakalnėje pagrindiniu keliu artėjo kitas automobilis. Bandžiau stabdyti ir… nieko. Tada nutariau, kad protingiausia dar padidinti greitį ir prašokti prieš tą mašiną. Spėjau, viskas sėkmingai susiklostė, kitas vairuotojas nieko neįprasto net nepastebėjo. Tačiau po šio nuotykio filmavomės jau stovinčiame automobilyje“, – pasakojo Tadas ir pridūrė, kad tai meilės seniems automobiliams nesumažino.

„Man labai patinka septinto dešimtmečio stilistika: kinas, drabužiai, muzika. Stengiausi ir klipe pataikyti į tą nuotaiką“, – sako jis.